Kim Kardashian și Kanye West așteaptă cel de-al patrulea copil

0

Anul 2018 a fost unul dintre cele mai fericite pentru renumita familie Kardashian-Jenner, care s-a mărit cu nu mai puțin de trei copii, și anume, True Thompson (fiica lui Khloe Kardashian și Tristan Thompson), Chicago West (fiica lui Kim Kardashian și Kanye West) și Stormi Webster (fiica lui Kylie Jenner și Travis Scott). Se pare că începutul lui 2019 va fi la fel de roditor pentru Kim și Kanye, care așteaptă încă un copil prin surogat, aceeași metodă folosită pentru nașterea lui Chicago.

Acesta va fi cel de-al patrulea copil al cuplului, și se va alătura fraților săi North West (5 ani), Saint West (3 ani) și Chicago West (11 luni).

Deși Kim și Kanye nu au confirmat public acest lucru, o sursă apropiată familiei le-a spus celor de la E! News că „mama surogat este însărcinată de mult timp.”

Potrivit aceleiași surse, copilul ar fi de sex masculin. „Trebuie să nască în luna mai, iar totul decurge foarte bine. Kim și Kanye știu de ceva timp și sunt foarte entuziasmați. Mai aveau un singur embrion masculin rămas și sunt fericiți că a fost un succes”, a continuat sursa.

În luna aprilie a anului trecut, într-un interviu pentru ELLE USA, Kim Kardashian nu a exclus posibilitatea de a mai avea un copil, evidențiind însă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.