Kim Kardashian își schimbă cariera: Vrea să devină avocat

0

Starul de televiziune face, în prezent, un stagiu într-un cabinet de avocatură din San Francisco.

În această vară ea va da un examen ce îi va permite să își continue studiile în acest domeniu pentru următorii trei ani.

Kim, în vârstă de 38 de ani, spune că a luat această decizie în urma unei întâlniri cu Donald Trump, pe care a reușit să îl convingă să o grațieze pe Alice Marie Johnson.

Femeia în vârstă de 63 de ani era în închisoare de peste 20 de ani, după ce în 1996 a fost condamnată la închisoare pe viață fără posibilitatea de a fi eliberată condiționat, pentru participare la o vastă reţea de trafic de stupefiante în regiunea oraşului Memphis.

La o săptămână după ce a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Albă, preşedintele american a graţiat-o pe Alice Marie Johnson, în iunie 2018.

Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care și-au plătit datoria față de societate”, a afirmat ea într-un interviu pentru Vogue, pe a cărei copertă apare în luna mai.

Iar dacă voi cunoaște mai multe lucruri în acest domeniu, voi putea să fac mai mult”, a completat ea.

În Statele Unite, studiile de avocatură sunt rezervate studenților titulari înscriși în echivalentul american al unui masterat. Însă Kim Kardashian nu a obținut niciodată o diplomă întrucât a renunțat la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.