Kim Kardashian face o dezvăluire neașteptată despre botezul copiilor ei

0

Kim Kardashian a făcut o călătorie în Armenia care a fost cu totul și cu totul specială deoarece acolo, ea i-a botezat pe cei trei copii ai săi, Saint, Chicago și Psalm.

Acum însă, la câteva zile după ce a avut loc acest eveniment, ea le-a împărtășit fanilor de pe Instagram mai multe imagini emoționante. Kim Kardashian a purtat o rochie lungă până în pământ de culoare bej, în timp ce North a ales să poarte o un costum din două piese alb.

Însă, Kim Kardashian a făcut și o dezvăluire total neașteptată. Mai precis, ea a spus că a fost și ea botezată, alături de cei trei copii ai săi. „Mulțumesc, Armenia pentru faptul că mi-ai găzduit familia și am făcut o călătorie pe care o voi ține minte. Sunt atât de fericită pentru faptul că am fost botezată alături de copii mei la catedrala din Armenia.”

Nu se știe însă dacă North, care a mai fost botezată și în Ierusalim, atunci când avea 22 de luni a fost botezată din nou, ea fiind văzută mergând alături de Kim în timpul ceremoniei, însă o sursă a confirmat pentru PEOPLE faptul că cei trei frați mai mici  au fost…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.