Kim Kardashian face declarații despre fiul ei nou-născut

0

Kim Kardashian și Kanye West au devenit părinți pentru a patra oară, prin intermediul unei mame surogat, aceeași metodă folosită pentru nașterea lui Chicago. Starul reality a sărbătorit momentul printr-o postare pe Instagram în care vorbește și despre noul născut.

„L-am sărbătorit pe băiețelul nostru în urmă cu o săptămână și acum este aici! El este perfect! Iată câteva imagini de la baby shower. M-am panicat degeaba pentru că el este cel mai calm și mai chill dintre toți copiii mei până acum și toată lumea îl iubește atât de mult”.

Kim Kardashian a fost cea care a anunțat vineri, prin intermediul unei postări pe Twitter, nașterea băiețelului: „El este aici și este perfect!: Ulterior, starul a adăugat „De asemenea, el este geamănul lui Chicago, lol. Sunt sigură că se va schimba mult, însă în acest moment arată exact ca ea”. Starul nu a dezvăluit ce nume a ales pentru băiețel, dar reprezentantul lui Kim a precizat pentry Page Six că băiețelul s-a născut joi, 9 mai, și a cântărit 3 kilograme.

„Este o experiență diferită, cu siguranță, situația este diferită. O iubesc pe mama surogat, avem o relație foarte bună. Am încrederea în ea și văd, cu siguranță, că prima dată când…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.