Kim Kardashian dezvăluie cel mai jenant lucru pe care l-a căutat pe Google în ultima vreme

0

Până și Kim Kardashian caută informații pe Google despre subiecte destul de inedite.

Starul emisiunii Keeping Up With the Kardashians a fost invitată în emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon și a acceptat provocarea moderatorului de a participa la un joc intitulat Show Me Your Phone (Arată-mi telefonul tău). Acest joc implică faptul ca cele două persoane să arate ceva din telefonul lor, având un potențial amuzant și inedit. Fallon i-a cerut lui Kim să îi arate care a fost ultimul lucru pe care l-a căutat pe Google.

„Ai fi putut să mă previi astfel încât să șterg istoria căutărilor pe Google. Doamne, asta este foarte jenant”, a declarat Kim, înainte de a dezvălui că ultimul lucru despre care a căutat informații a fost „Piesele vestimentare modelatoare cu gaură pentru urinat sunt mai bune?”

Emisiunea a fost difuzată a doua zi după ce Kim și-a lansat colecția SKIMS care conține piese vestimentare modelatoare. „Abia lansasem SKIMS și a existat o dezbatere dacă unele dintre piese au nevoie de o astfel de gaură sau nu. Mie mi-ar fi de folos dacă aș purta așa ceva pe sub o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.