Kim Kardashian acuzată că promovează măști de protecție în valoare de 60 de dolari

0

O zi fără ca familia Kardashian să fie în centrul atenției în social media? Greu de crezut. Fie că e vorba de o nouă lansare a produselor lor de beauty, că își arată interiorul caselor sau ce conțin frigiderele lor, membrii familiei Kardashian stârnesc constant controverse în rândul publicului.

De data aceasta este vorba de Kim Kardashian, care a fost aspru criticată de urmăritorii săi în urma unei postări pe care a făcut-o. De ce? Ei bine, aceasta promova un kit de urgență necesar în timpul pandemiei de coronavirus. Nimic suspect până aici. Însă, compania care produce aceste kit-uri este condusă de către prietenul său Simon Hucks, iar prețul unui astfel de kit ajunge și la 250 de dolari. Setul conține măști și mănuși de protecție, poncho-uri, pături, apă și alimente, iar prețurile variază între 60 și 250 de dolari.

Ce i-a înfuriat cel mai tare pe oamenii care au văzut postarea a fost faptul că într-o astfel de stare de urgență, în care întreaga lume se confruntă cu o criză a echipamentelor de protecție, compania ar trebui să doneze o parte din măștile pe care le are, nu să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.