Kim Kardashian a purtat cea mai extravagantă și sexy rochie la Hollywood Beauty Awards

0

Kim Kardashian a apărut la Hollywood Beauty Awards într-o rochie neagră, vintage, semnată Thierry Mugler și creată în 1998, care conturează perfect corpul prin tăieturile atent realizate. Kim a accesorizat rochia cu o pereche de sandale cu barete transparente și două brățări pe ambele mâini. „Știți acea stare pe care o ai când chiar simți ceea ce porți?”, a postat Kim pe Twitter după o serie de fotografii cu look-ul final.

Kim Kardashian a fost însoțită la gală de prietenul și hairdresser-ul Chris Appleton, care a câștigat premiul Hair Dresser of the Year. De asemenea, Kim a fost cea care a prezentat premiul pentru această categorie. „Sunt entuziasmată să anunț acest premiu pentru că respect echipele de machiaj și coafură foarte mult. Ele ne dau viață. Înseamnă atât de mult pentru mine, iar foarte multe persoane din industrie au devenit unii dintre cei mai buni prieteni ai mei”, a spus Kim pe podium.

După ce i-a înmânat premiul lui Chris Appleton, Kim a adăugat: „Acest bărbat mi-a schimbat viața, așa că sunt foarte mândră de el!”

Citește și:
De ce Serena Williams nu sărbătorește niciodată zilele de naștere

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.