Kim Kardashian a publicat noi imagini de la nuntă, nevăzute până acum

0

Kim Kardashian și Kanye West împlinesc astăzi, 24 mai, 5 ani de căsătorie și, pentru a marca această aniversare, vedeta a publicat imagini din culisele ceremoniei, nevăzute până acum.

Cuplul s-a căsătorit în 2014 în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc în Florența, Italia, la eveniment fiind prezente numeroase vedete.

Pentru a marca această aniversare, Kim a publicat pe Instagram o serie de imagini din această zi, fotografii în care apar Kanye, Scott Disick și restul membrilor familiei.

„Câteva imagini din culisele nunții noastre care a avut loc acum 5 ani”, a scris Kim Kardashian în descrierea galeriei cu fotografiile făcute de Nabil Elderkin.

În imagini apar Kanye alături de pastorul lui, Rich Wilkerson Jr., înaintea ceremoniei. Totodată, sunt prezentate ținutele Givenchy purtate de miri și fiica lor, North West.

Kim Kardashian și Kanye West au împreună 4 copii, North West, Saint West, Chicago West și Psalm West, care s-a născut în luna mai cu ajutorul unei mame surogat.

Citește și:
Kris Jenner a dezvăluit care este sursa de inspirație pentru numele pe care l-au ales Kim Kardashian și Kanye West pentru fiul lor, Psalm

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.