Khloe Kardashian este iresponsabilă și cineva în sfârșit îi spune asta public

0

Khloe Kardashian este iresponsabilă pur și simplu – asta este concluzia la care a ajuns vedeta TV Jameela Jamil după una dintre ultimele postări ale starului reality. O concluzie pe care nu s-a ferit deloc să o împărtășească cu întreg mapamondul, printr-o critică dură postată online.

Totul s-a întâmplat după ce, miercuri, Khloe Kardashian a postat pe propriu cont de Instagram o imagine (plătită, realizată în parteneriat) care o înfățișa în jeanși și sutien, cu o talie pronunțată. „Mi-am introdus înlocuitorul de masă Flat Tummy în rutină acum două săptămâni, și nu pot nega progresele pe care le-am făcut”, a scris vedeta. Khloe Kardashian este iresponsabilă, a comentat curând după Jameela Jamil, model, actriță, prezentatoare și activistă, la postarea lui Kardashian.

„Dacă ești prea iresponsabilă să: a) admiți că ai un antrenor personal, un nutriționist, probabil și un bucătar și un chirurg cu ajutorul cărora să ajungi la această estetică, mai degrabă decât un produs laxativ… Și b) nu le spui oamenilor despre efectele secundare ale acestui produs neaprobat de Agenția FDA (care se ocupă de aprobarea alimentelor și medicamentelor în SUA, n.red.), despre care cei mai mulți doctori spun că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.