Kevin Spacey, în fața instanței. Actorul a fost pus sub acuzare pentru că ar fi pipăit un adolescent

0

De la primele ore ale dimineții, trotuarul din fața tribunalului din Nantucket a fost ocupat de jurnaliștii care așteptau să surprindă momentul în care Kevin Spacey intră în clădire, scrie CNN.

Singura cerere a procurorilor a fost ca actorul să nu se apropie de presupusa victimă numită în plângerea judecătorească și să nu contacteze familia acesteia. Judecătorul pe masa căruia se află cazul a acceptat cererea.

Actorul a intrat în sala de judecată alături de doi avocați și a dat din cap (în sens afirmativ) atunci când i s-a spus să nu ia legătura cu victima.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru data de 4 martie. Atunci, actorul nu va mai avea obligația de a apărea în fața instanței, dar este obligat să răspundă la telefon judecătorilor în cazul în care va fi sunat.

Kevin Spacey, în vârstă de 59 de ani, este acuzat de agresiune sexuală, el riscând o pedeapsă de 5 ani de închisoare. El este judecat după ce prezentatoarea Heather Unruh a declarat că Spacey i-a pipăit în zonele genitale fiul, în vârstă de 18 ani, într-un bar.

CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Sărbătoare la Pietroşani, Prahova: cai aduşi la botezat în zi de sărbătoare, bătuţi cu sălbăticie: „Fir-ar mă-ta a dracului!’/ VIDE0&FOTO

FOTO: EPA

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.