Kevin Hart nu va mai prezenta Premiile Oscar din cauza unor comentarii controversate pe care le-a adus comunității LGBTQ

0

Aseară, Kevin și-a anunțat decizia printr-un mesaj postat pe Twitter, cerându-și iertare de la comunitatea LGBTQ pentru comentariile scrise în acea perioadă.

„Am decis să mă retrag din găzduirea Premiilor Oscar din acest an. Asta pentru că nu vreau să reprezint o distragere într-o seară care ar trebui să fie celebrată de atât de mulți artiști minunați. Îmi cer scuze comunității LGBTQ pentru cuvintele insensibile din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Mă dezvolt și vreau să continui să fac asta. Obiectivul meu este să aduc oamenii împreună, nu să-i despart. Multă dragoste și apreciere pentru Academie. Sper să ne putem revedea”, a scris Kevin pe contul său de Twitter.

Mesajul vine la mai puțin de două ore după ce comediantul a precizat într-un video pe Instagram că nu-și va cere scuze din nou, pentru că, de-a lungul timpului, acele comentarii au mai apărut în mediul online și a dat explicațiile necesare la acea vreme.

La câteva ore după ce Hart a confirmat că va prezenta cea de-a 91 ediție a Premiilor Oscar marți dimineața, o mulțime de remarci ofensatorii făcute de Hart în perioada 2009-2011, multe dintre acestea fiind insulte homofobe, au început să circule online, iar cei care s-au simțit jigniți de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.