Kendall Jenner este și în 2018 cel mai bine plătit model din lume

0

Membră clanului Kardashian-Jenner, în vârstă de 23 de ani, Kendall a obţinut venituri de 22,5 de milioane de dolari în perioada iunie 2017 – iunie 2018.

Suma uriașă obținută de model provine nu atât de mult din defilări, cât din contractele de publicitate semnate cu nume mari din industria modei şi cosmeticelor, precum Estee Lauder, Adidas şi Calvin Klein.

Anul trecut, Kendall a reușit să devină pentru prima dată cel mai bine plătit model, detronând-o după 14 ani pe Gisele Bundchen. În 2017, sora vitregă a lui Kim Kardashian a obținut 22 milioane de dolari.

Pe poziția a doua în clasamentul celor mai bine plătite modele se situează Karlie Kloss. Aceasta a obținut venituri de 13 milioane de dolari după ce şi-a valorificat prezenţa masivă pe reţelele de socializare şi a semnat contracte profitabile cu mărci importante, precum Swarovski, Adidas şi Estee Lauder.

Poziția a treia în clasament este împărțită de Rosie Huntington-Whiteley și Chrissy Teigen, fiecare câștigând 11,5 milioane de dolari în perioada luată în calcul de Forbes.

Pe poziția a cincea vin Cara Delevingne și Gisele Bundchen, cea care a condus clasamentul timp de 14 ani, cu câte 10 milioane de dolari.

În top 10 cele mai bine plătite modele din lume  au mai intrat surorile Gigi şi Bella Hadid, locurile 7…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.