Keira Knightley este însărcinată pentru a doua oară

0

Keira Knightley este însărcinată pentru a doua oară, actrița confirmând acest lucru prin ținuta purtată la petrecerea Chanel din Paris, Franța.

Keira a participat la eveniment însoțită de soțul ei, James Righton. Cei doi au împreună o fiică, Edie Knightley Righton, în vârstă de aproape patru ani.

Actrița britanică, cunoscută mai ales pentru rolul din seria „Pirates of the Caribbean” a vorbit anul trecut deschis despre felul în care s-a schimbat cariera sa după ce a devenit mamă. Keira a explicat că din cauza tuturor schimbărilor care s-au produs în corpul ei, nu mai există nicio jenă în alte situații.

Totodată, actrița a scris și un eseu controversat despre experiența nașterii, criticând atunci aspectul pe care Kate Middleton l-a avut după naștere, comparând apariția Ducesei cu propria apariție.

Keira Knightley s-a gândit deja la educația fiicei sale, Edie, ea dezvăluind recent în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că i-a interzis câteva filme Disney. Pe lista filmelor la care cea mică nu are voie se să se uite se află și Cenușăreasa, deoarece „ea așteaptă ca un bărbat bogat să o salveze. Nu face asta! Salvează-te singură Evident! Și ăsta este cel pentru care mă enervez, deoarece chiar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.