Keira Knightley a dezvăluit numele fiicei sale, la două luni de când a născut

0

Keira Knightley este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai discrete vedete, așa că nu ne miră deloc faptul că nu a dezvăluit până acum nici momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară și nici ce nume a ales pentru fiica ei.

Într-un interviu acordat publicației The Telegraph ea a dezvăluit că, în urmă cu șase săptămâni, a născut o fetiță căreia i-a pus numele Delilah. Ea și soțul ei, James Righton, mai au o fetiță, Edie, în vârstă de 4 ani.

Keira Knightley și James Righton sunt căsătoriți din 2013 și nu au vorbit decât foarte rar despre viața lor de familie. În acest nou interviu actrița a dezvăluit cum se descurcă acum, de când are doi copii. Inițial, actrița a dorit să își ia un concediu de maternitate de șase luni, însă acest lucru nu este posibil pentru că trebuie să înceapă promovoarea celui mai recent film în care joacă, Official Secrets.

Iar soluția pe care a găsit-o actrița este una practică: apelează la o pompă de sân. „Dacă nu fac acest lucru, atunci sânii mei ar exploda”, a dezvăluit ea. „Vorbesc chiar foarte serios. Și, ca să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.