Keanu Reeves și-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood FOTO | Străine, Vedete

0

Actorul a devenit cunoscut în lumea cinematografică după rolurile obținute în filme de succes precum „Point Break” (1191), „Speed” (1994), trilogia „The Matrix” (1999-2003) și franciza „John Wick” (2014-2019).

Keanu este unul dintre cele mai căutate staruri de la Hollywood, aflându-se și în topul actorilor cu cele mai mari încasări la box office.

Am făcut parte din filme bine primite și sunt foarte recunoscător”, a declarat Reeves în timpul ceremoniei de la Hollywood.

Ele mi-au schimbat viața. Ele mi-au dat viață. Ele mi-au oferit viață. Și sunt foarte recunoscător față de oamenii care s-au bucurat de aceste filme”, a mai spus Keanu Reeves.

Fără susținerea voastră eu nu m-aș afla aici”, a completat actorul.

Keanu și-a lăsat amprentele mâinilor și picioarelor în ciment în prezența prietenilor, fanilor, dar și a colegilor cu care a împărțit platourile de filmare precum Halle Berry și Laurence Fishburne.

Cel mai recent film în care Keanu Reeves are rolul principal, „John Wick 3: Chapter 3 – Parabellum” va fi lansat în cinematografele din România pe data de 17 mai. În iunie, actorul va putea fi auzit și în producția de animație „Toy Story 4”, unde îi va da viață lui Duke Caboom.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini de la eveniment.

Sursă foto: Northfoto


 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.