Keanu Reeves răspunde mesajelor de admirație pe care le-a primit în ultimele zile

0

Keanu Reeves a fost în centrul atenției pe Internet, unde fanii l-au ovaționat pentru respectul pe care îl arată față de femei, acest lucru observându-se chiar și în fotografii. Fanii nu au putut să nu observe că starul din John Wick: Chapter 3 — Parabellum a pozat deseori alături de femei fără să le atingă pe spate. Prima persoană care a scos acest aspect în evidență, Kemoy Lindsay, a postat pe Twitter un colaj de imagini cu actorul alături de Dolly Parton și o mulțime de fane.

Mesajul a circulat în scurt timp pe rețelele sociale, devenind viral și primind comentarii de admirație de la oameni, precum: „Îl admir și respect pe acest rege. Te iubesc Keanu’ sau „(Keanu) respectă oamenii. Așa ar trebui să fie abordate lucrurile, doar dacă știi că pe femeie nu o deranjează să fie atinsă. Keanu ar trebui să ne inspire pe toți.’

Actorul în vârstă de 54 de ani a fost prezent săptămâna aceasta la premiera filmului Toy Story 4 din Los Angeles, iar cei de la ET au vorbit cu el atât despre valul de admirație pe care l-a primit în mediul online în ultimele zile, dar și despre noile filme în care joacă.

„A fost foarte special pentru mine. Faptul că filmul cu John Wick a fost primit atât de bine, iar apoi Always Be…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.