Keanu Reeves este admirat de fani pentru respectul pe care îl arată față de femei

0

Fanii nu au putut să nu observe că starul din John Wick: Chapter 3 — Parabellum a pozat deseori alături de femei fără să le atingă pe spate. Prima persoană care a scos acest aspect în evidență, Kemoy Lindsay, a postat pe Twitter un colaj de imagini cu actorul alături de Dolly Parton și o mulțime de fane. Mesajul a circulat în scurt timp pe rețelele sociale, devenind viral și primind comentarii de admirație de la oameni, precum: „Îl admir și respect pe acest rege. Te iubesc Keanu” sau „(Keanu) respectă oamenii. Așa ar trebui să fie abordate lucrurile, doar dacă știi că pe femeie nu o deranjează să fie atinsă. Keanu ar trebui să ne inspire pe toți.”

Mesajul viral a apărut la puțin timp după ce jurnalistul James Dator și-a amintit de o experiență trăită cu Reeves, în 2001, când Dator avea 16 ani și lucra la un cinematograf în Sydney, Australia. La acea vreme, Reeves filma pentru seria Matrix și s-a oprit pentru a vedea filmul From Hell, în care juca Johnny Depp.

„De nicăieri a apărut acest tip în jeans, jachetă din piele și o cască de echitație. Mi-a luat cam 30 de secunde să ignor casca…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.