Katy Perry și Taylor Swift renunță la conflict și celebrează împăcarea într-un mod inedit

0

Katy Perry și Taylor Swift au făcut pace! Cele două artiste au clarificat lucrurile și au pus capăt conflictului, anunțându-și fanii printr-o fotografie pe Instagram, în care observăm cu un platou de fursecuri, decorat cu mesajul „Pace, în sfârșit”. „Se simte bine @taylorswift” a scris Katy alături de imagine. Taylor Swift a apreciat postarea și a adăugat în secțiunea de comentarii 13 inimi, confirmând că totul este în regulă.

Fanii au fost entuziasmați de veștile bune, arătându-și susținerea în comentarii. „Asta așteptam cu toții. Cred că este timpul să colaborați”, a scris un fan, în timp ce altul a răspuns „Visele devin realitate!”. Deși nu știm cu certitudine care dintre cele două artiste a făcut primul pas către împăcare, ne bucurăm să vedem că Taylor și Katy au trecut peste drama care le înconjura de ceva vreme, un conflict apărut în urma unei neînțelegeri în afaceri.

Anul trecut, Katy i-a trimis lui Taylor o ramură de măslin, cerând pace și reconciliere. Taylor și-a exprimat aprecierea la acel moment, postând un video în care acceptă cadoul și admite că a însemnat foarte mult pentru ea. „Sunt gata să trec peste. O iert și îmi pare rău pentru orice aș fi făcut și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.