Katy Perry este acuzată de hărțuire sexuală

0

Dacă săptămâna trecută discutam despre cum Plácido Domingo ar fi obligat opt cântărețe de operă, dar și o dansatoare să întrețină reluații sexuale cu el, iată cum un nou caz de hărțuire sexuală a apărut în presă și vizează o cântăreață, de data asta.

Tina Kandelaki, o prezentatoare TV, a declarat pentru o publicație din Rusia, Starhit, că s-a simțit inconfortabil din cauza comportamentului pe care Katy Perry l-a avut față de ea: „Am fost invitată odată la o petrecere privată cu Katy Perry, unde ea băuse puțin și m-a tratat precum un obiect pentru a-și manifesta pasiunea. Am încercat să mă opun, dar Katy a găsit imediat o nouă victimă pentru săruturi, îmbrățișări și dansuri lascive.’ Prezentatoarea TV nu a precizat data la care ar fi avut loc incidentul și consideră că nu este singura victimă a lui Katy.

Aceasta nu este singura acuzație care i se aduce lui Katy Perry. Un model care a apărut în videoclipul ei, „Teenage Dream’, în anul 2010, a ținut să spună că a avut parte de o experiență destul de stânjenitoare. Mai precis, la puțin timp după ce Katy s-a despărțit de Russel Brand în 2012, ea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.