Katy Perry a plătit 50.000 de dolari pentru o întâlnire de 45 de minute cu iubitul ei

0

Katy Perry și Orlando Bloom au fost văzuți pentru prima oară împreună în 2016, dar la un an după aceea, cei doi s-au despărțit. Au transmis atunci că au rămas în relații bune, chiar dacă au preferat să ia o pauză. La începutul acestui an au fost văzuți împreună în vacanță și de atunci par de nedespărțit.

Recent, cei doi au participat la un eveniment caritabil, în cadrul căruia era oferită o întâlnire de 45 de minute cu Orlando Bloom, conform OK Magazine.

O femeie a licitat suma de 25.000 de dolari pentru a petrece o seară în compania celebrului actor în vârstă de 41 de ani, dar Katy Perry (34) nu a permis ca Laura să se vadă cu iubitul ei și a supralicitat, spre amuzamentul celor prezenți.

„Scuze, Laura, dar este al meu pentru 50.000 de dolari” a transmis cântăreața americană.

Banii oferiți de cântăreață la licitația caritabilă ce a avut loc la ferma King Gilette din Calabasas, vor ajunge la victimele incendiilor devastatoare din California, în care zeci de persoane și-au pierdut viața și peste 13.000 de locuințe au fost distruse. Printre cei afectați de focul nimicitor s-au aflat și celebrități de la Hollywood, cum ar fi Gerard Butler, a cărui casă s-a făcut scrum.

Sursă foto: hepta.ro

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.