Katie Holmes și Jamie Foxx se căsătoresc în secret?

0

Katie Holmes și Jamie Foxx au plănuit să se căsătorească în Paris, potrivit declarațiilor mai multor surse care susțin că „Paris este singurul oraș în care cei doi au decis să-și facă publică relația după ce au ținut totul secret timp de mai mulți ani’.

Încă de la despărțirea de Tom Cruise în 2012, zvonurile au început să circule constat că între Katie și Jamie există o relație romantică. „Katie a așteptat foarte mult timp să facă acest pas cu Jamie, iar acum s-a hotărât unde și când vrea să se căsătorească. Își dorește o nuntă în timpul iernii în Orașul Luminilor„, le-a spus o sursă celor de la Radar Online.

Veștile vin la doar câteva săptămâni după ce tot mai multă lume a vorbit despre logodna dintre cei doi, la vederea unui inel cu diamant purtat de Katie. Însă, un reprezentant de-ai actriței le-a spus celor de la People „Katie nu este logodită decât cu logodnicul său ficțional din film, jucat de Jerry O’Connell”, referindu-se la pelicula „The Secret”. Povestea filmului se va concentra pe acțiunea din carte, relatând întâmplările unei tinere familii.

Citește și:
Robert De Niro, primele declarații despre despărțirea de Grace Hightower

Foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.