Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit

0

Potrivit E! News, Katie Holmes și actorul Jamie Foxx s-au despărțit, după o relație care ar fi început în 2013. Potrivit sursei citate de E! News, cei doi s-au separat în luna mai.

Vestea despre despărțirea celor doi apare la câteva zile după ce Jamie a fost văzut ținându-se de mână cu artista Sela Vave în afara unui club din West Hollywood. Nici de această dată reprezentații actorului nu au confirmat că ar exista o relație între cei doi, însă ei au fost fotografiați părăsind împreună petrecerea lui Lil Pump pe 16 august.

În urmă cu doar câteva luni Katie Holmes și Jamie Foxx păreau că formează un cuplu puternic, aceștia confirmând într-un fel sau altul relația prin fotografia făcută la petrecea Met Gala în luna mai.

Zvonurile despre o posibiliă relație dintre Katie Holmes și Jamie Foxx au apărut în 2013, însă atunci actorul a declarat că aceste presupuneri erau doar „amuzante”.

„Aceste zvonuri sunt 100% false. De fapt, este destul de amuzant că noi doar am dansat împreună la un eveniment de caritate alături de o mulțime de alte persoane”, a declarat în 2013 actorul.

Cu toate acestea, de-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.