Kate Upton nu vrea să mintă pe nimeni. „N-o să vă spun că m-am antrenat și că am mâncat sănătos. E foarte greu în vacanță”

0

 

Kate Upton este decisă să-și recapete silueta după ce a devenit mămică în luna noiembrie 2018. Cu toate acestea, vedeta le-a mărturisit foarte clar fanilor săi de pe Instagram că, în perioada sărbătorilor de iarnă, nu și-a putut respecta regimul de viață și sesiunile de antrenamente la sală.

„Făcând un pic de cardio în familie cu o plimbare pe plajă. Nu o să vă mint spunând că m-am antrenat și am mâncat sănătos. Este foarte dificil în perioada vacanței.

Călătoresc și măî bucur de timpul petrecut alături de familia mea, încercând să nu fiu prea dură cu mine însumi.

Încerc să mă motivez astfel pentru a reveni. mai am de muncă pentru a da jos kilogramele acumultae în timpul sarcinii, dar mă simt motivată pentru 2019″, a explicat Kate Upton.

Kate Upton este o actriță și fotomodel american, cunoscută pentru aparițiile sale în Sports Illustrated Swimsuit Issue. Vedeta a început o relație cu jucătorul de baseball Justin Verlander în anul 2014. Cei doi s-au logodit în anul 2016, iar în noiembrie 2017 s-au căsătorit în Toscana, Italia. În luna noiembrie a anului trecut, Kate Upton a adus pe lume o fetiță, Genevieve.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.