Kate Middleton și Prințul William vor schimba tradiția de Crăciun și vor petrecere sărbătorile alături de Meghan Markle și Prințul Harry

0

În trecut, Kate Middleton și Prințul William au ales să alterneze petrecerea sărbătorilor de iarnă cu familia, mergând un an cu familia regală la Sandringham și un an la vila Bucklebury cu familia Middleton. Cei doi au mers anul trecut cu familia regală, așadar, teoretic, Ducele și Ducele de Cambridge ar trebui să aleagă să petreacă Crăciunul cu familia lui Kate.

Se pare că lucrurile se schimbă însă și, potrivit Daily Mail, „toată lumea va fi în Norfolk anul acesta”, Sandringham fiind reședința din Norfolk a Reginei. Așadar, Kate Middleton și Prințul William vor petrece sărbătorile alături de Meghan Markle și Prințul Harry.

Totodată, multiple surse apropiate familiei regale au susținut că relația dintre Kate și Meghan nu este motivul pentru care Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta, iar relația dintre Harry și William este în continuare apropiată.

Meghan Markle a petrecut pentru prima dată Crăciunul alături de familia regală, iar anul acesta s-ar putea să i se alăture și mama sa, Doria Ragland. În 2017 Meghan și Prințul Harry au stat la Anmer Hall alături de Ducele și Ducesa de Cambridge.

„Au iubit Crăciunul și s-au simțit toți bine”, a declarat o sursă pentru People. „Cred că cele două femei s-au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.