Kate Middleton are lucrul pe care și l-a dorit întotdeauna Prințesa Diana

0

Kate Middleton are o viață complet diferită față de cea avută de Prințesa Diana și, potrivit Express, Ducesa are și lucrul pe care și l-a dorit Diana întotdeauna.

Astfel, se pare că Prințesa de Wales și-a dorit întotdeauna o fetiță. În cadrul documentarului „The Diana Story”, fostul majordom al familiei regale, Paul Burrell, a declarat că „Diana și-a dorit întotdeauna o fată.”

„Să aibă o fată în familie ar fi fost totul pentru Diana și ei i-a fost răpită oportunitatea de a-și iubi nepoții, mai ales pe Prințesa Charlotte. Ar fi iubit-o cu siguranță și pe Kate”, a adăugat Burrell.

Ducele și Ducesa de Cambridge au onorat amintirea Prințesei Diana prin numele ales pentru Prințesa Charlotte, aceasta fiind botezată Charlotte Elizabeth Diana.

De-a lungul timpului Kate Middleton i-a adus de nenumărate ori un tribut Prințesei Diana prin ținutele ales, precum și prin purtarea inelului de logodnă cu safir primit în octombrie 2010 de la Prințul William.

În plus, atunci când Ducele și Ducesa de Cambridge s-au căsătorit, în 2011, Kate a mers spre altar pe melodia „I Was Glad”, de Sir Charles Hubert Parry, această melodie fiind folosită drept imn al nunții Prințului Charles cu Prințesa Diana în 1981. Totodată,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.