Kate Middleton a impresionat cu rochia aleasă la banchetul organizat de Reginăpagesepsitename%%

0

Eleganţă şi rafinament, aceste două cuvinte au definit petrecerea fastuoasă organizată de Regina Elisabeta a Marii Britanii la Palatul Buckingham, în onoarea cuplului prezidenţial american care se află zilele acestea într-o vizită în Anglia.

Pentru o asemenea ocazie memorabilă, Regina Elisabeta a II-a a organizat un banchet de stat pe măsură, cu o mulţime de invitaţi care au avut de respectat un cod vestimentar impus de protocolul regal ‘white tie’. Femeilor li s-a propus să poarte, dacă doresc, rochii elegante şi mănuşi lungi, iar bărbaţilor li s-a cerut să aibă papion alb şi frac.

Lecţie de eleganţă supremă: Kate Middleton a impresionat cu rochia aleasă la banchetul organizat de Regină

De departe, senzațiile serii au fost Prima Doamnă din SUA, Melania Trump, dar şi soția prințului William, Kate Middleton, care au fost în centrul atenţiei pe tot parcursul petrecerii.

Dacă soţia preşedintelui Donald Trump s-a conformat şi a ales o rochie Dior Haute Couture din crep de mătase crem, cu detalii din tul de mătase, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, Kate Middleton a impresionat prin tiara pe care a purtat-o pe cap.

De altfel, Regina Elisabeta, cât şi soţia Prinţului Charles, Camilla, au purtat rochii albe şi mănuşi lungi. Doar Ivanka Trump, fiica șefului statului american, a venit într-o rochie albastră cu motive florale, de asemenea fără mănuşi.

Kate Middleton a purtat o creaţie Alexander McQueen

Ducesa de Cambridge a strălucit la banchetul oferit de Regină în onoarea lui Donald Trump, la Buckingham Palace.

Kate Middleton a strălucit într-o superbă rochie albă semnată Alexander McQueen, la care a accesorizat tiara ei favorită ‘Lover’s Knot’, una dintre bijuteriile preferate ale Prințesei Diana. De asemenea, pentru completarea superbei ţinute, Ducesa a ales să poarte o pereche de cercei care i-au aparţinut Reginei Elisabeta. În schimb, Kate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.