Kate Middleton a fost „profund rănită” de comportamentul Prințului William în perioada în care s-au despărțit

0

Se pare că Ducesa de Cambridge a fost „profund rănită” de comportamentul Prințului William în perioada în care s-au despărțit, iar motivul este legat de o altă femeie.

Puțini știu, însă înainte de faimoasa separare din 2007, Kate și William s-au despărțit pentru o perioadă în 2004, în timpul ultimului an la Universitatea St. Andrews, unde s-au întâlnit pentru prima dată.

Potrivit Express, autorul regal Katie Nicholl a scris despre această mică despărțire în cartea ei din 2010, „William and Harry”. Potrivit acesteia, William știa că dorea o pauză de la relație și a plănuit o vacanță doar pentru băieți, pe yaht, în Grecia, pentru a petrece timp departe de Kate.

„Kate începuse să își pună întrebări în privința seriozității lui William față de relația lor și avea propriile îndoieli despre viitorul după St. Andrews”, a scris Nicholl.

Acasta a explicat de ce avea Kate întrebări în privința lui William: „Mai multe lucruri au făcut-o să își pună întrebări despre seriozitatea lui William, deși nu le discutase cu el. Unul dintre aceste lucruri era prietenia lui William cu o moștenitoare din SUA numită Anna Sloan.” Se pare că cei doi aveau numeroase lucruri în comun, iar Kate era îngrijorată că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.