Kate Middleton a dezvăluit porecla pe care i-a pus-o Prințesei Charlotte

0

În timpul călătoriei la Ballymena, ducesa de Cambridge a stat de vorbă cu o bloggeriță, Laura-Anne, care are un fiu, Bertie. În timpul conversației, Kate a exprimat: „Oh! Are aceeași vârstă ca Lottie!”.

Dar aceasta nu este singura poreclă pe care William și Kate o au pentru fiica lor. Ei îi mai spun micuței prințese ”Poppet”.

Poreclele membrilor Familiei Regale

Prințesa Charlotte nu este singura persoană din Familia Regală a Marii Britanii care are o poreclă. Prințul Charles îi spune lui Meghan „Tungsten”, iar prințul William îi spune Reginei Elisabeta a II-a, „Gary”.

De asemenea, micuții prinți îi spun lui Charles „bunicul Wales”, iar pe Camilla o strigă „GaGa” și deseori vorbesc despre „bunicuța Diana”.

Cât despre străbunica lor, Charlotte și George o numesc pe suverana britanică „Gan-Gan”.

O sursă a explicat pentru The Sun de ce Familia Regală alege să folosească porecle: „Nu se pricep prea bine să comunice unul cu altul, iar acesta este unul dintre motive. Poreclele sunt o modalitate de a elimina o parte din tensiune”.

De asemenea pot fi o familie copilăroasă. Le place să joace jocuri și își oferă unul altuia cadouri amuzante. Cred că este din cauză că sunt nevoiți să fie serioși în viața publică. Regalitățile întotdeauna s-au jucat în privat”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.