Kate Bosworth are un tratament simplu de urmat pentru a scăpa de acneea hormonală

0

Acneea hormonală afectează mai multe persoane decât ți-ai putea imagina, chiar și vedetele de la Hollywood. Dacă te-ai luptat până acum cu acest tip de acnee, sigur știi cât de deranjant este să ai o astfel de problemă pe care cei mai mulți o considerăm tipic adolescentină.

Este important de știut că acneea hormonală nu trebuie tratată doar topic, ci este necesar și un tratament pentru a trata dezechilibrul hormonal care o produce. Dacă în general sunt recomandate pilulele anticoncepționale, Kate Bosworth a dezvăluit ce tratament a ajutat-o să scape de această problemă și îl poți testa și tu.

Cum îți dai seama că ai acnee hormonală

Înainte să urmezi orice tratament este indicat să consulți medicul dermatolog pentru a face analizele potrivite și, după caz, pentru a consulta și alți medici. Totodată, îți poți da seama dacă ai acnee hormonală dacă nu mai ești adolescentă și încă te lupți cu ea, iar dacă zona în care apare cel mai des este zona maxilarului și a bărbiei.

Ce poți face pentru a scăpa de acneea hormonală

Este important să afli ce anume provoacă apariția acneei. Dacă există un dezechilibru hormonal (cauza cea mai întâlnită), poți folosi tratamentul recomandat și de Kate Bosworth. Deși este greu de crezut că actrița s-a confruntat cu această problemă, ea a declarat pentru E!News că acest ingredient a salvat-o întotdeauna: „Pentru mine acest lucru este incredibil, mă salvează mereu când vine vorba de imperfecțiuni și erupții, mai ales în perioadele mai dificile”.

Actrița a dezvăluit că este vorba despre uleiul de luminița nopții, existând numeroase suplimente care conțin această plantă.

În plus, deși această plantă este cunoscută pentru proprietățile sale în tratarea acneei, ea este folosită și pentru a trata eczemele, pentru a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.