Karlie Kloss răspunde zvonurilor potrivit cărora este însărcinată

0

Karlie Kloss a răspuns zvonurilor potrivit cărora este însărcinată.

Aceste zvonuri au apărut după ce modelul a postat o imagine de la cea de-a doua petrecere de nuntă, ea purtând o rochie albă și cizme de cowboy. Această imagine l-a făcut pe un fan să o întrebe dacă este însărcinată, însă răspunsul lui Karlie a fost unul destul de amuzant.

Aceasta nu a așteptat prea mult timp să răspundă zvonurilor. „Nu sunt însărcinată, este doar dragoste”, a scris Karlie, adăugând și un emoji cu o porție de cartofi prăjiți, iar comentariul ei a fost foarte apreciat de fani.

Cea de-a doua petrecere de nuntă a avut loc în Wyoming, la doar opt luni de la prima ceremonie. La eveniment au fost prezente numeroase vedete printre care Katy Perry, Orlando Bloom, Ashton Kutcher, Mila Kunis și Diana Von Furstenberg. Toți invitații s-au bucurat de numeroase activități în aer liber, petrecerea având o tematică.

Karlie Kloss și Joshua Kushner s-au căsătorit în octombrie 2018 după o logodnă de doar trei luni. Atunci ceremonia a avut loc în New York, alături de ei fiind aproape 80 de oameni. Modelul a purtat atunci o rochie Dior,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.