Karl Lagerfeld demonstrează încă o dată că este rupt de realitate

0

Karl Lagerfeld a mărturisit într-un interviu recent că pisica lui răsfățată, pe nume Choupette, adoră avioanele private. „Problema cu avioanele private este aceea că, deși are o dimensiune mare, dacă ai mulți oameni la bord se transformă într-un coșmar. Mai mult de trei sau patru persoane este groaznic. Îmi amintesc că m-am întors de la Moscova și mi-am adus toți asistenții. A fost cel mai urât zbor, pentru că au cerut ceva de băut, și asta, și aia”, a spus Karl.

Îmi place să dorm în avioane. Sau să-mi închid ochii și să-mi eliberez creierul„. Karl a estimat că nu a mai zburat cu un avion comercial de 20 de ani. Designerul nici nu conduce, din moment ce a adormit la volan de două ori, distrugându-și mașina. „Este un miracol că sunt în viață, dar nu am mai atins un volan de atunci. În copilărie, mama mi-a spus „Nu trebuie să înveți nimic. Trebuie să depinzi întotdeauna de oameni, pentru că atunci va trebui să faci un efort să ai bani pentru a-i plăti„.

Karl a continuat prin a spune că viața lui depinde de oamenii din jur. „Nu știu să gătesc. Nu știu să-mi fac patul. Știu doar să fac schițe, să vorbesc, și să creez colecții. În ziua de azi, lumea ajunge la tine. Citesc fiecare revistă. Sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.