Karl Lagerfeld a vorbit despre propriile funeralii, cu mai puțin de un an înainte de deces

0

Karl Lagerfeld nu credea că va muri la vârsta de 85 de ani, poate și acesta a fost motivul pentru care, în urmă cu mai puțin de un an, vorbea despre starea lui de sănătate și cât de bine se simțea la această vârstă.

Într-un interviu acordat în aprilie 2018 publicației Numéro, Karl Lagerfeld a vorbit despre înaintarea în vârstă, prezicând că va trăi până la cel puțin 95 de ani. „Mi-am făcut fiecare test posibil pe această lume și nu au găsit nimic, nicio problemă. Mai sună-mă peste 10 ani și vom vorbi atunci”, a declarat designer-ul.

Întrebat dacă muncește prea mult, Karl Lagerfeld, creative director pentru casele Chanel și Fendi, s-a descris în acel interviu ca fiind „o mașină”. El a mai spus că îmbătrânirea „are o mare legătură și cu condițiile în care îmbătrânești. Dacă o faci evitând excesele, dar și în condiții de lux, atunci poate fi destul de suportabil să îmbătrânești”.

Mai mult decât atât, designerul a vorbit și despre propriile funeralii, despre cum și-ar dori ca acestea să aibă loc. „Nu va fi nicio înmormântare. Am cerut să fiu incinerat și cenușa mea să fie împrăștiată cu cea a mamei mele – și cea a lui Choupette (celebra pisică a lui Lagerfeld – n.red.), dacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.