Kanye West vrea să devină președintele SUA

0

Kanye West s-a răzgândit cu privire la decizia pe care o anunțase în luna octombrie, cea de a se distanța de politică. Pe 1 ianuarie 2019, soțul lui Kim Kardashian a scris pe rețeaua de socializare: „Trump toată ziua”, continuând cu fraza „Asta ca să ştiţi în 2019 unde mă poziţionez”.

Rapperul a mai menționat că va purta, la fiecare spectacol, șapca pe care este inscripționat mesajul din campania prezidențială a lui Donald Trump, „Make America Great Again” („Facem America Măreață Din Nou’). De asemenea, el a mai spus că oamenii de culoare sunt „90% democraţi”.

Acum câteva luni, Kanye a pomenit despre intenția lui de a candida la președenția SUA. El a reluat acest gând, scriind pe contul de Twitter „2024”.

În luna octombrie a anului 2018, rapperul a avut o întâlnire cu Donald Trump. În Biroul Oval, cei doi au discutat despre reforma justiției, producție și violență.

Kanye West îl îmbrățișează pe Donald Trump la întâlnirea pe care cei doi au avut-o la Casa Albă, pe 11 octombrie 2018 (FOTO NORTHFOTO) 

GALERIE FOTO/ Ce-a făcut Zidane de când a plecat de la Real Madrid? Bani și călătorii!

 

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.