Kanye West i-a interzis fiicei sale, North West, să mai poarte machiaj

0

Kim Kardashian a dezvăluit într-un interviu acordat E!News cât de rigid este Kanye West și faptul că i-a interzis fiicei sale în vârstă de 6 ani, North West, să mai poarte machiaj.

„Ea adoră machiajul, însă tatăl ei nu o mai lasă să se machieze”, a dezvăluit Kim Kardashian. „Cred că el s-a săturat; a schimbat toate regulile. Eu am lăsat-o să poarte un pic de ruj roșu pe buze de Crăciun și o mai las să se machieze din când în când. Eu o las, dacă poartă o rochie neagră, chiar și să folosească ruj negru”.

North West a fost văzută purtând machiaj în numeroase rânduri: a avut ruj roșu pe buze la petrecerea de Crăciun organizată de familia Kardashian, a fost machiată cu eyeliner orange la emisiune SNL și chiar a apărut machiată pe coperta revistei Beauty Inc.

Obsesia lui North pentru produsele cosmetice și cele de machiaj nu este nouă, Kim dezvăluind anterior că a fost nevoită să își mituiască fiica cu rujuri numai pentru a o determina să iasă din casă împreună cu ea. „Deci, acum am probleme din acest motiv”, a mai spus Kim. „Noua regulă este complet fără…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.