Justin Bieber vorbește deschis despre consumul de droguri

0

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, este printre vedetele care a vorbit despre ce înseamnă faimă, dar și efectele negative pe care le-a avut asupra vieții sale personale.

Cântărețul a postat pe Instagram un mesaj în care povestește cum s-a reflectat faima asupra vieții sale, încă de la vârsta de 13 ani, cum a fost să crească într-o familie instabilă, dar mai ales cum a fost să aibă la îndemână totul. În același timp, el a fost și extrem de sincer cu privire la consumul de droguri, care l-a afectat la vârsta de 19 ani. El a spus că „s-a folosit de toate relațiile pe care le-a avut” și era „nerespectuos cu femeile.”

„Eram revoltat și nervos”, a scris el. M-am distanțat de toată lumea care mă iubea și mă ascundeam, devenim precum o fantomă. Credeam că nu mă voi mai schimba. Nu am crescut într-o familie stabilă, părinții mei erau despărțiți și nu aveau bani, erau încă tineri și rebeli”, a explicat el. „Pe măsura ce mă foloseam de talentul meu și deveneam foarte cunoscut, totul s-a întâmplat destul de repede, în doar doi ani. Toată viața mea s-a schimbat.”

Justin a fost sincer și în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.