Justin Bieber suferă de depresie și nu, nu are nicio legătură cu faptul că s-a căsătorit

0

„Justin pare deprimat și obosit. A trecut prin momente dificile”, a declarat o sursă pentru People, precizând că problemele cu care se confruntă Bieber nu au nicio legătură cu recenta sa căsătorie cu Hailey Baldwin.

„Nu are nicio legătură cu Hailey – este foarte fericit că s-a căsătorit cu ea. Este ceva cu totul diferit, probleme cu care se confruntă din punct de vedere mental”, a mai adăugat sursa. „Are parte de ajutor specializat și primește tratament. Este încrezător că în curând se va simți mai bine”.

O a doua sursă a confirmat pentru People că, într-adevăr, Justin Bieber face ședințe de terapie pentru a-și trata depresia, precizând că artistul „este emotiv și se confruntă destul de mult cu efectele faptului că este celebru”.

„Era un puști grozav, foarte drăguț și politicos cu toți cei din jurul lui. Celebritatea l-a schimbat complet. Avea acces la totul și la toată lumea și era înconjurat de oameni care îl aprobau constant. Este emotiv și se confruntă destul de mult cu efectele faptului că este celebru – a fi urmărit, fanii care îi supraveghează fiecare pas, aparatele foto care îi apar mereu în cale. Toate acestea îl afectează și de multe ori simte că toată lumea îi vrea răul”, a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.