Justin Bieber suferă de depresie și le cere fanilor să se roage pentru el

0

„Voiam să vă ofer câteva detalii despre starea mea din ultima vreme, sperând că ceea ce simt va rezona într-un fel și cu voi. Mă lupt foarte mult. Mă simt deconectat și ciudat. Mereu îmi revin, deci nu îmi fac griji, doar am vrut să vă spun aceste lucruri și să vă cer să vă rugați pentru mine. Dumnezeu este credincios iar rugăciunile voastre chiar funcționează, mulțumesc”. Detaliile scrise de Justin Bieber pe Instagram, alături de o fotografie alb negru, vin la doar o lună după ce publicația ET a descoperit că starul primește tratament pentru sănătatea mintală.

„Justin primește tratament pentru depresie, cu care se confruntă de o vreme, iar recent a vorbit despre acest lucru într-un interviu cu Vogue. Justin nu a avut niciodată o copilărie autentică, din cauza faimei accelerate și a luptei de a avea o viață normală„, a declarat o sursă la acea vreme. Bieber le-a spus celor de la Vogue că primele luni de căsnicie cu Hailey Baldwin au fost foarte dificile. De asemenea, a vorbit și despre starea lui de sănătate din timpul turneului, când a ajuns să consume droguri.

„Am fost foarte deprimat în turneu”, a declarat Bieber despre turneul „Purpose” din 2017. „Nu am vorbit despre asta și încă procesez…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.