Justin Bieber și Hailey Baldwin declară că au așteptat să se căsătorească pentru a face sex

0

Justin Bieber și Hailey Baldwin au uimit o lume întreagă cu logodna lor și, câteva luni mai târziu, cu o cununie civilă.

Cei doi au acordat pentru prima dată un interviu comun, Justin Bieber și Hailey Baldwin vorbind pentru prima dată cu Vogue despre relația lor, căsătorie și terapia de cuplu pe care au ales să o încerce, pentru a-și rezolva problemele.

Potrivit declarațiilor celor doi, despărțirea din 2016 le provoacă și acum neplăceri, așa că au ales să își rezolve toate problemele cu sprijinul unui terapeut. „Treaba este, o căsnicie este dificilă. Asta este propoziția cu care ar trebui să începi. Este foarte grea”, a declarat Hailey.

Și, dacă te întrebi de ce s-au căsătorit după mai puțin de patru luni de relație, ei bine, Justin Bieber se săturase să aștepte să facă sex. Artistul a declarat pentru Vogue că după ce a trecut peste dependența de droguri în urmă cu câțiva ani, sexul a rămas viciul său și avea o problemă reală cu asta. Așa că, atunci când a început din nou o relație cu Hailey în iunie, el se afla deja într-o perioadă mai mare de un an de celibat impus, a explicat Haskell, realizatorul interviului.

Justin Bieber a explicat că a ales abstinența pentru a fi mai aproape de Dumnezeu. „Nu ne…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.