Justin Bieber, mesaj dur pentru cei care îl acuză că s-a căsătorit cu Hailey pentru a se răzbuna pe Serena

0

Justin Bieber a transmis un mesaj dur pe Instagram celor care răspândesc zvonuri potrivit cărora mariajul său este o glumă, el căsătorindu-se cu Hailey doar pentru a se răzbuna pe Selena Gomez, fosta sa iubită.

Artistul a răspuns comentariului unui fan, care a scris că Justin nu este îndrăgostit de Hailey și doar se răzbună pe fosta iubita.

Justin Bieber nu a ignorat acest comentariu și i-a transmis un mesaj dur: „Ești imatur, dovadă că ai un cont împotriva mea și a soției mele și este absurd, de ce mi-aș dedica întreaga viața într-o căsătorie pentru a mă răzbuna pe fosta iubită. Oricine crede asta este o persoană rea sau are 10 ani sau mai puțin, deoarece o persoană care folosește logica nu are cum să vorbească sau să gândească așa. Ar trebui să îți fie rușine de tine.”

Artistul a continuat, vorbind și despre relația cu Selena Gomez: „Am iubit-o și încă o mai iubesc pe Selena, va avea mereu un loc în inima mea, însă sunt îndrăgostit de soția mea și ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”.

Justin Bieber a explicat apoi că acest mesaj se adresează tuturor celor care îi trimit mesaje pline de ură lui Hailey.

„Nu-mi place să-mi irosesc energia asa, însă este un răspuns…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.