Justin Bieber i-a scris o poezie de dragoste soției sale

0

În cursul zilei de luni, cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Hailey, însoțită de un poem dedicat acesteia.

Justin îi spune, în acest fel, iubitei sale, că se îndrăgostește de ea tot mai mult pe zi ce trece, și că aceasta îi oferă „putere, suport, curaj și bucurie”.

Lumina soarelui cade în Abis/ Așa cum eu mă pierd în buzele tale/ Valurile se izbesc de țărm/ Iubirea mea pentru tine crește din ce în ce mai mult”, scrie Bieber în postarea sa.

Sunetul greierilor este o adevărată meditație/ Mă gândesc la tine, cea mai mare creație a lui Dumnezeu”, a continuat el.

Cum cad în această stare binecuvântată/ Mă gândesc cum tu ești adevăratul meu suflet pereche”, mai scrie în poezia cântărețului.

Devine din ce în ce mai întuneric să văd/ O briză răcoroasă mă îmbrățișează/ Mirosul de mușețel proaspăt din grădina mea/ Viața mea este un film în care amândoi avem rolurile principale/ Vorbind de stele încep să văd câteva/ Luminează cerul, îmi amintesc de libertate/ Cât de mare și vastă este lumea din jurul nostru”, a mai scris Justin.

De asemenea, Bieber, i-a transmis un mesaj lui Hailey Baldwin: „Te iubesc tot mai mult  cu fiecare zi ce trece. Ai mers de mână cu mine în timp ce îmi puneam ordine în emoțiile, mintea, corpul și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.