Julia Roberts și Cameron Diaz povestesc despre filmările comediei romantice „My Best Friend`s Wedding”

0

Julia Roberts, Cameron Diaz, Dermot Mulroney și Rupert Everett apar în numărul special al publicației Entertainment Weekly și își amintesc de perioada filmărilor comediei romantice „My Best Friend`s Wedding”, a cărei premieră a avut loc în 1996.

Julianne (Roberts) și Michael (Mulroney) sunt doi prieteni care au jurat că se vor căsători dacă la vârsta de 28 de ani sunt încă singuri. Înainte ca Julianne să împlinească 28 de ani, Michael anunță că se va căsători cu Kimmy (Diaz), ceea ce o face pe Julianne să conștientizeze că este îndrăgostită de el, iar cu ajutorul lui George (Everett), decide să-i saboteze nunta.

„Sora mea vitregă este obsedată de acest film. Am fost în Chicago în urmă cu un an jumătate și m-a dus în fiecare locație. Îmi spunea – Îți amintești când mergeai pe stradă aici și apoi.. – A fost foarte distractiv. Iar ea continua – Eu da, înseamnă foarte mult pentru mine, deci aș vrea ca măcar să te prefaci că îți amintești”, povestește Cameron Diaz.

Rupert Everett are, de asemenea, o relație specială cu acest film, o experiență în urma căreia se uită cu melancolie. „Cu toții ne-am înțeles imediat foarte bine. Și toată lumea a avut o conexiune imediată pe ecran,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.