Julia Roberts face declarații inedite despre filmul Pretty Woman

0

Așa cum probabil deja știi, apreciata comedie romantică Pretty Woman spune povestea unei prostituate care are o relație cu un bogat om de afaceri, iar cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt și trăiesc fericiți tot restul vieții.

„Nu prea cred ca s-ar mai putea face acum acest film, am dreptate?”, a spus Roberts într-un interviu pentru The Guardian. „Există multe lacune, greșeli, însă nu cred că acestea i-ar putea determina pe oameni să nu se mai bucure de el”.

Filmul, deși s-a bucurat de mare succes în rândul fanilor, a fost criticat dur pentru portretizarea nerealistă a prostituției și a puterii financiare și sexuale. Ar mai trebui precizat că Roberts a obținut acest rol după ce a fost refuzat de alte opt actrițe.

„Chiar nu este o dovadă de talent, în special la început”, a mai precizat ea. „Este o dovadă de noroc – și despre a fi capabilă să ai spiritul și talentul de a transforma acel noroc în ceva cu adevărat interesant”.

Actrița a mai recunoscut că, la început, nu și-a dorit să joace într-un alt film care s-a bucurat de succes – este vorba de Notting Hill. Ea s-a răzgândit însă după ce i-a cunoscut pe producători, iar acum descrie acea peliculă ca pe o „mică bijuterie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.