Jude Law și Phillipa Coan se vor căsători în primăvara acestui an

0

Actorul britanic Jude Law (46 de ani) şi psiholoaga Phillipa Coan (32 de ani) plănuiesc să se căsătorească în primăvara acestui an, într-un castel din Franţa, relatează presa internațională, conform ȘtirileProTv.

Potrivit publicației britanice The Sun, cei doi și-au anunțat deja familia și prietenii, iar naşul de cununie va fi fiul cel mare al actorului, Rafferty Law. Phillipa Coan şi-a afişat inelul de logodnă, decorat cu un diamant uriaş, la un eveniment care a avut loc miercuri, la Londra.

Jude Law a lăsat în urmă trecutul tumultos și și-a găsit liniștea alături de iubita sa, care nu face parte din lumea showbizz-ului. Acesta a fost căsătorit timp de 6 ani cu  actriţa Sadie Frost și au împreună trei copii, Rafferty (22 de ani), Rudy, (16 ani) şi Iris (18 ani).

”Este serios în ceea ce-o privește. Îi place la nebunie că Pillipa este atât de inteligentă, dar și că nu face parte din lumea showbizului. Își dorește cu disperare că această relație să meargă”, declara o sursă pentru publicația DailyMail în 2015.

Din relația cu modelul american Samantha Burke actorul are o fiică în vârstă de 9 ani, Sophia, iar din legătura cu o fostă iubită Catherine Harding, Jude Law mai are o fiică de 3 ani. Între 2004 și 2006, actorul a fost logodit cu actrița Sienna Miller. Cei doi s-au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.