Jude Law s-a căsătorit cu Phillipa Coan

0

Jude Law s-a căsătorit cu Phillipa Coan în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Old Marylebone Town Hall din Londra, iar imagini cu aceștia au fost surprinse de paparazzi.

Jude Law, în vârstă de 46 de ani și Phillipa Coan, 32 de ani, formează un cuplu de aproximativ patru ani și în tot acest timp au încercat să își țină relația cât mai departe de ochii curioșilor.

În imaginile surprinse de paparazzi imediat după oficializarea căsătoriei, Phillipa Coan apare îmbrăcată într-o rochie mini, cu volane, în timp de actorul poartă un costum navy, din catifea, accesorizat cu o pălărie în aceeași nuanță.

Pentru Jude Law aceasta este cea de-a doua căsătorie. El a mai fost însurat cu actrița Sadie Frost, cu care are și trei copii: Rafferty, în vârstă de 22 de ani; Iris, 18 ani; și Rudy, 16 ani. Ei au divorțat în 2003. În 2004, Jude Law a anunțat că s-a logodit cu actița Sienna Miller, însă în noiembrie 2006 cei doi s-au despărțit.

Actorul mai are doi copii din relații anterioare, Sophia, în vârstă de 9 ani, cu modelul Samantha Burke și Ada, în vârstă de 4 ani, cu artista Catherine Harding.

Potrivit contului ei de Twitter, Phillipa Coan este psiholog și specialist în schimbările de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.