Jojo, pentru prima oară în costum de baie din două piese, după doi ani. „Am învins un complex”

0

 

Jojo se află în vacanță în țările calde. Vedeta n-a ratat ocazia de a merge la plajă, pentru a se bucura de mare și de soare. S-a afișat într-un costum de baie din două piese, mărturisind că este pentru prima oară în ultimii doi ani când apare astfel.

„Astăzi m-am îmbrăcat pentru prima oară după doi ani într-un costum de baie cu două piese fără talie înaltă!?Știu că avem cu toții complexele noastre.

Al meu în ultima perioadă a fost buricul pe care l-am operat recent după o hernie ombilicală… Tot bombat e, însă parcă nu mai e așa de tare. În plus nu mă mai doare! Așa că… azi am învins un complex!

Orice este posibil. Dacă aveți experiențe similare aș vrea tare mult să le aud (citesc:). În rest… o zi în paradisul pe care abia îl descoperim. Sunt foarte fericită că suntem în vacanță! #phuket #thailand #catalinagoestothailand”, a mărturisit Jojo.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a avut cu Ionuț Grama. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.