Jojo, mesaj plin de emoție de ziua ficei ei. „Am știut că ne va schimba viața în cel mai frumos sens”

0

 

În data de 10 ianuarie 2017, Jojo devenea mămică pentru a doua oară. Atunci, vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Zora.

Astăzi, fiica lui Jojo își aniversează ziua de naștere. Micuța împlinește doi ani, ocazie cu care vedeta a transmis un mesaj plin de emoție.

„Azi, în cea mai frumoasă zi din an, la ora zece, se năștea o fetiță ca un ghem de raze de soare. Am știut că ne va schimba viața în cel mai frumos sens al cuvântului încă de când era cât un bob de mazăre la mine în burtică. De atunci lumea noastră a devenit mai bună și fetița noastră a devenit zorii noștri de zi, așa cum i-am dat și numele.

Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți Zora! Nu va trece nicio secundă în care să nu ne gândim cât suntem de norocoși că te avem și pe tine alături de frățiorul tău, Achim. Ești minunea noastră mică și încântarea fiecărei clipe pe care o petrecem împreună.

Să fii sănătoasă, norocoasă, mereu înconjurată de iubire și de razele tale de soare pe care le răspândești în jur! La mulți ani! #ZoraIpate #ZorideZi Paul Ipate #Zoraare2ani”, a scris Jojo pe contul său de socializare.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din mariajul pe care l-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.