Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, pe Amber Heard, pentru defăimare

0

Acum, Depp a decis să o dea în judecată pe fosta lui soție, pentru defăimare, cerând daune de 50 de milioane de dolari. Potrivit Variety, în actele depuse la tribunal de Johnny Depp scrie că „Heard nu este o victimă a abuzurilor domestice, este un autor al abuzurilor” și că „declarațiile făcute de ea nu sunt nimic mai mult decât o farsă elaborată menită a atrage publicitate pozitivă pentru cariera ei”. Avocații lui Depp mai susțin că Heard a avut o relație romantică cu Elon Musk, fondatorul Tesla, pe toată durata căsătoriei cu Depp.

„Această acțiune frivolă este doar unul dintre ultimele eforturi disperate ale lui Johnny Depp de a o reduce la tăcere pe Amber Heard”, a declarat avocatul actriței pentru Variety, „Acțiunile domnului Depp demonstrează că nu este capabil să accepte adevărul despre comportamentul lui abuziv”.

La sfârșitul anului trecut Amber Heard susținea că ea și Johnny Depp aveau o poreclă pentru alter ego-ul lui violent. „Johnny și cu mine ne referim la cealaltă personalitate a sa, acea parte a lui care este prezentă atunci când mă bate – îl numim monstrul, l-am numit așa ani la rând. Eram îngrozită de monstru.”

Mai mult decât atât, Amber a continuat prin a spune că în data de 21…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.