John F. Kennedy Jr. și Carolyn Bessette: o tragedie fascinantă

0

John F. Kennedy Jr. și Carolyn Bessette sunt cuplul ce a continuat să fascineze o America îndoliată de moartea lui John F. Kennedy, un duo ce a simbolizat speranța unui popor însetat de poveștile tragice ale dinastiei Kennedy și, totodată, au reprezentat un mod de a fi azi defunct, al celebrităților de dinainte de era internetului.

Nu multe pot fi spuse despre John F. Kennedy Jr. și Carolyn Bessette fără a menționa în nici un fel ilustra familie căreia i-a aparținut John John. Ca primul copil al unui președinte al Statelor Unite care s-a născut în timp ce acesta era în funcție, John John a avut parte de o atenție nefirească a publicului încă din prima zi, și, mai mult de atât, aceasta a continuat până la sfârșitul prematur al vieții sale. Născut pe 25 noiembrie 1960, John a trecut prin trauma de a-și vedea tatăl asasinat cu doar trei zile înainte de a împlini trei ani, dar și de a participa la funeraliile naționale și de a deveni un simbol prin intermediul unei fotografii iconice, în care băiețelul de atunci saluta cu emoție trupul acoperit în drapel al tatălui său.

JFK Jr. a crescut în Manhattan și a trecut printr-o altă traumă atunci când unchiul său, Bobby Kennedy, aflat în campanie electorală, a fost și el asasinat. De atunci Jackie a încercat să își țină copiii mai degrabă în afara țării, într-o încercare disperată de a-i proteja. Totuși, s-au întors în SUA, iar John Jr. avea să studieze la Brown University, să facă parte din frății, ca toți ceilalți studenți, și în același timp să participe la felurite proiecte caritabile sau politice care atrăgeau atenția asupra dezastrelor ce aveau loc în lume. Cariera lui a început cu New York City Office of Business…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.