JoAni Johnson, modelul de 67 de ani, apare în campania Fenty LVMH a Rihannei

0

Stilul nu are vârstă, iar de acest lucru ne-a convins JoAni Johnson, unul dintre cele mai în vârstă modele din lume.


Pe aceeasi tema

Rihanna, în primul cover digital pentru revista Times Style Magazine. Artista lansează o colecție cu LVMH

Deși are 67 de ani, JoAni îşi poartă vârsta cu mândrie. Nu oriunde, ci chiar pe marile podiumuri de modă ale lumii. Potrivit acesteia, acceptarea transformărilor propriului corp sunt dovada frumuseţii autentice.

JoAni Johnson, modelul de 67 de ani, apare în campania Fenty LVMH a Rihannei

La anii săi, JoAni Johnson se află la început de drum în cariera sa de model Deși și-a făcut debutul la 65 de ani, femeia de culoare este destul de solicitată. Așa se face că JoAni Johnson a fost contactată pentru a apărea în campania Fenty Maison LVMH, noua marcă de lux a Rihannei. Solista a devenit prima femeie de culoare care conduce o casă de modă de lux.

Anul trecut, JoAni Johnson a urcat pe podium în cadrul show-ului ‘AI de la Ozwald Boateng’ din Harlem. De asemenea, ea a mai colaborat cu branduri precum Calvin Klein și Fiorucci. 

Ea va călători la New Yorker pentru noua campanie a Rihannei. Într-un interviu pentru o publicație străină, femeia a făcut unele dezvăluiri despre cât de greu i-a fost să ajungă atât de sus, dar și cum a ajuns să lucreze pentru Rihanna. 

‘Fiind de culoare și că nu am o anumită înălțime, nu mi-au dat șansa să intru în industrie. Acum este șansa mea. Echipa de creație a solistei a ajuns la agenții mei pentru a vedea dacă sunt disponibilă să filmez pentru campanie. La scurt timp, eram într-un avion spre Los Angeles, pentru shooting’, a povestit JoAni Johnson.

Pentru această campanie, Rihanna s-a inspirat din mișcarea ‘Black Is Beautiful’ din anii ’60. 

‘Lucrez ca model de doi ani, ceea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.