Jessie J vorbeşte despre relația cu Channing Tatum în noua ei piesă

0

Chiar dacă majoritatea vedetelor de la Hollywood şi-au petrecut weekend-ul la decernarea premiilor Emmy, Jessie J a susţinut un concert special în Troubadour, California. Într-un videoclip obţinut de către cei de la E!, Jessie J îşi prezintă noua piesă, care pare să fie despre iubitul ei, Channing Tatum.

„Oriunde te duci, știu că vreau să te urmez / Hai să facem o promisiune astăzi / Hai să o luăm încet, cu pași mici, ca să nu știm ce va urma. Hai să stăm liniștiți, să nu ne grăbim. Hai să ne distrăm / Nu este o cursă, nu e nevoie să alergăm / Este pentru totdeauna / Hai doar să fim îndrăgostiţi,” sunt versurile noii piese ale lui Jessie J.

În clip se poate observa cum Jessie J cântă din suflet, iar pentru a nu uita versurile, ea le avea scrise pe telefon. La sfârşitul piesei, ea a zâmbit, semn că a cântat din toată inima şi a trăit intens piesa.

Povestea de dragoste dintre Jessie J şi Channing Tatum pare să fie tot mai puternică, iar piesa oferă multe detalii cu privire la relaţia dintre cei doi. Într-un interviu pe care Jessie J l-a acordat în urmă cu o lună, ea a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.